У ВАС Є ПИТАННЯ? НАДІШЛІТЬ НАМ ЗАПИТ ТА МИ ПЕРЕДЗВОНИМО ВАМ!

Якщо у Вас є бажання купити торф від виробника недорого в Житомирі чи в цілому по Україні, залиште нам запит, та наші менеджери звяжуться з Вами в найкоротші терміни і зручний для Вас час!

ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ ТОВ “ЖИТОМИРТОРФ”

Ми виробник торфу і завжди зможемо запропонувати вигідні та прозорі умови, а також якісне обслуговування нашим замовникам

видобуток торфу

Видобуток торфу

Придбати торф у виробника

Переробка торфу

Придбати торф у виробника

Індивідуальні пропозиції

Придбати торф у виробника

Доставка по всій Україні та за кордон

КВАЛІФІКОВАНИЙ ПЕРСОНАЛ

Висока кваліфікація і компетенція співробітників компанії, висунення високих вимог до якості своєї роботи і щоденне підвищення свого професійного рівня.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ЗАМОВНИКА

Врахування побажань, інтересів і всіх вимог замовника, суворе дотримання всіх взятих на себе зобов’язань. Ми завжди стараємось створити партнерські стосунки зі своїми клієнтами.

ЕКОНОМІЯ ЧАСУ

Ви робите замовлення і отримуєте вантаж, а ми забезпечуємо оформлення необхідної документації, логістику, контроль завантаження-вивантаження, просування вантажу, якості продукції.

НАДІЙНІСТЬ І ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Ми виробник торфу. Наша відповідальність закріплюється договором. Наші гарантії – рекомендації наших клієнтів.

Новини торфовидобутку

Підвищення цін на торф

3 Серпня, 2017 - 2:28:59

Про необхідність підвищення цін

В умовах постійного зростання основних складових ціни, зокрема, мінімальної заробітної плати, вартості електричної…

ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ТОРФ’ЯНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖИТОМИРЩИНИ

Початком видобутку і переробки торфу в Житомирській області є 1947 рік. У колишньому СРСР область займала значну вагу в структурі торф’яної промисловості України. Сьогодні Житомирщина є одним з основних лідерів виробництва торфу, потенціал якої становить щорічно близько 300 тис. тонн. У Житомирській області налічується понад 100 діючих з 220 розвіданих родовищ, з підтвердженими запасами понад 500 тис. тонн торфу в кожному. До 1990 року область забезпечувала щорічний видобуток на рівні 1,2-1,5 млн. тонн торфу.

Особливою властивістю місцевого торфу є його низька зольність – до 15 %, а на окремих родовищах 6-9 %. Крім того, низинний торф із ступенем розкладання до 20% є незамінним для підсипку в сучасному тваринництві. Такої якості торф з родовищ області вже експортували до Франції та Данії.

На території Житомирської області видобуток та переробку торфу здійснюють дочірні підприємства – Олевський та Озерянський торфозавод, з ліцензіями на 3 родовища: Озеряни, Гвоздь, Чистина.

Виробничі потужності означених дочірніх підприємств на сьогодні можуть запропонувати: фрезерний торф для опалення та сільського господарства, розкислений торф для городництва і садівництва, торфо-мінеральні добрива, компости та торфосуміші, торф паливний. Унікальні властивості верхового торфу родовища «Гвоздь», що розробляється Озерянським торфозаводом, дозволяють використовувати його для потреб тваринництва на сучасних комплексах.

Житомир торф пропонує купити торф в Житомирі чи в цілому по Україні оптом і в роздріб, а також експортує торф за кордон.

Якщо Ви зацікавлені в нашій продукції і хочете недорого купити торф в Україні – запрошуємо до співпраці!

НАШІ КЛІЄНТИ ГОВОРЯТЬ ПРО НАС:

  • Шановний Сергію Васильовичу! Хочеться подякувати колективу ТОВ «Житомирторф» і відзначити позитивні моменти нашої співпраці: 1) оперативність у прийомі, обробці та виконанні нових замовлень; 2) прийнятне співвідношення ціна-якість продукції, що поставляється; 3) пунктуальність, витримка термінів поставок; 4) отримання кваліфікованих консультацій; 5) відповідальне ставлення та оперативне реагування на всі зауваження. 

    Волошин Андрій Петрович,
    Покупець

  • При виборі постачальника торфу для наших рослин для нас дуже важливі показники якості. Про Житомирторф ми дізналися з інтернету і нам сподобалися надіслані зразки торфу. В придбаній пробній партії продукції ми не розчарувалися. Тепер ми плідно працюємо з ТОВ «Житомирторф» і рекомендуємо його як надійного постачальника якісної продукції. ТОВ «Житомирторф» бажаємо подальшого розвитку та успіхів і сподіваємося на подальшу співпрацю.

    В. А. Падалко,
    Генеральний директор ПП «Єлізія»

  • Керівництво ТОВ «Голландські троянди» висловлює свою щиру подяку керівництву і колективу ТОВ «Житомирторф» за плідну співпрацюМенеджери по роботі з клієнтами кваліфіковані та доброзичливі. Усі замовлення на поставку були успішно здійснені. Зобов'язання, узяті фірмою по договорах, були виконані в повному об'ємі. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю і рекомендуємо ТОВ «Житомирторф» як надійного партнера та постачальника продукції гарантованої якості.

    А. М. Погрібний,
    Директор ТОВ «Голландські троянди»

  • В 2015 р. наша компанія розпочала свою плідну співпрацю з постачання торфу від ТОВ «Житомирторф». Професійний підхід спеціалістів компанії та чітка організація доставки не залишили сумнівів, що свою співпрацю з ТОВ «Житомирторф» ми продовжимо і в наступні роки. Хочеться відмітити високу якість торфу, що сприяло росту і розвитку наших рослин .

    А. В. Тхорик,
    Директор ТОВ «Вегас-Агро»

Торф поживний

Для сільського господарства

Детальніше

ЧЕКАЄМО НА ВАШІ ЗВЕРНЕННЯ:

Торф паливний

Для паливних пелет и брикетів

Детальніше